Buka Akaun Live

1 - Klik di sini untuk memohon dan menerima kontrak

Isi borang pendaftaran dalam talian dan menerima kontrak dengan klik mudah. Bagi akaun bersama dan korporat sila ikut LANGKAH.

Selepas anda melengkapkan borang pendaftaran anda akan menerima 2 e-mel, satu untuk pengenalan (langkah 2) satu untuk menerima kontrak. Tidak kira di mana susunan anda membuat pengenalan dan kontrak penerimaan tetapi anda perlu melakukan kedua-duanya untuk membuka akaun anda.

2 - Perkenalkan diri anda

Ikut arahan e-mel untuk pengenalan. Yang paling cepat adalah melalui video pengenalan (kira-kira 15 minit) dengan memuat turun aplikasi "Dukascopy Connect" pada telefon pintar anda.

iPhone  Android 

Jika anda sudah mempunyai akaun dengan bank Swiss, anda juga boleh mengenal pasti diri anda dengan menghantar e-mel ke Pengurus Akaun anda (i) suatu salinan mudah Dokumen Pengenalan yang sah, (ii) mengambil gambar diri sendiri dan (iii) bil utiliti bertarikh kurang daripada 3 bulan.
 
Bagi akaun bersama dan korporat sila ikut LANGKAH.
 

3 - Membiayai akaun anda

Selepas akaun anda diluluskan, kami akan menghantar arahan pembiayaan supaya anda boleh membiayai akaun anda dengan kad atau melalui pindahan kawat dan mula menggunakan perkhidmatan kami.

Kami akan menghantar login dan kata laluan anda melalui e-mel selepas menerima dana anda.

 

Tips

  • Dengan video pengenalan, akaun boleh dibuka dalam masa 1 jam, secara umum dalam masa 1 hari.
  • Deposit Pemula Minima tidak boleh lebih rendah daripada USD 1'000.
  • Untuk membuka akaun yang cepat, sila sediakan semua maklumat yang diminta.
  • Satu permohonan untuk setiap pelanggan. Jika anda adalah pelanggan sedia ada atau telah mengisi permohonan dalam talian dan mahu menambah satu lagi jenis akaun / perkhidmatan, hanya mengarahkan Pengurus Akaun anda.
  • Jika anda mempunyai Introducing Agent, sila masukkan nama semasa permohonan online dan tidak boleh menambah selepas akaun dibuka.
  • Untuk bantuan segera sila gunakan Support Chat atau hubungi +41 22 799 4888. Untuk pertanyaan, sila meminta panggilan semula atau emel kepada Send us a message.